Pachnące, pikantne danie indyjskie - bajecznie pyszne. Spróbuj! Ten indyjski pilaw okazuje się bardzo smaczny i bogaty w aromaty przypraw. Kiedy zacząłem go gotować, nieco zaniepokoiła mnie obecność w jego składzie kilku nietypowych składników, takich jak: migdały, imbir, rodzynki, cynamon. Nie było dla mnie jasne, jak te wszystkie elementy zostaną ze sobą połączone. Ale wynik przerósł moje oczekiwania, a obawy się nie potwierdziły: wspaniale, mówię, wszystkie te produkty są przyjaciółmi. Mój mąż, świetny specjalista od pilawu (tadżycki, uzbecki), sarkastycznie:„No to tyle, teraz będzie ktoś, kto ugotuje pilaw, jeśli będę zbyt leniwy…” („Aha, - pomyślałem, nieważne jak to jest!” W końcu nigdy nie odmówię pilawowi w jego wykonaniu !!!) I już bez Jak na ironię, mąż dodał: "Okazało się bardzo dobre i pyszne!" I ja mu wierzę. Spróbuj samodzielnie tego interesującego dania i wyraź swoją opinię w komentarzach do dania.