2. Rada: Jeżeli w domu nie macie maszynki do mięsa - w tym wideo możecie widzieć jak prędko zrobić domowy farsz bez nie jakic potrzeb.
3. Robimy mięso mielone: Udał się trochę płynny. Może lepiej było by wycisnąć chleb (moczyłem go w wodzie). Ale kto również okazał się płynny sytuacji, nie martwicie się, wszystko się ułoży ...
4. Zmocz ręce w wodzie, włóż mielone mięso łyżką, zrób wycięcie na środku i włóż tam nadzienie
5. Następnie uformuj kotlet. Łatwo jest to zrobić mokrymi rękami - mięso mielone nie klei się.
6. Smażyć w gorącym oleju roślinnym na małym ogniu po obu stronach, aż uzyska złoty kolor. Nie obejmuje Kotlety gotują się bardzo szybko!
7. To takie pyszne! Taki delikatny! Soczyste!
8. Jedliśmy z gotowanymi ziemniakami i pomidorami. Smacznego !
9. Rada: Więcej przepisów z kurczaka znajdziecie: Dania z kurczaka.