Bułeczki są zwykle przygotowywane w słodkiej wersji, tworząc produkty z elastycznego ciasta z drożdżami. Sugerujemy przetestowanie przepisu na bezdrożdżowe przekąski na bazie twarogu, z wyłączeniem cukru. Ten pyszny, atrakcyjny i jednocześnie najprostszy plan gotowania nadaje się do zastąpienia zakupionych produktów piekarniczych zupami i daniami głównymi. Bułeczki z twarogiem z serem są również dobre same w sobie, odrobinę kawy lub herbaty.
„Pierścienie” są z winy porowate, w strukturze - miękkie, nie suche. Mają rumianą skorupę, górę posypaną sezamem i delikatny delikatny środek. Oprócz smaku bułeczki zachwycają i przyjemnym, „ciepłym” aromatem produktów mlecznych. To niesamowite, że tak pyszne i pod każdym względem udane kopie powstają w pośpiechu, bez żmudnego wyrabiania ciasta i długiej próby!
Answering to comment