Być może dla większości nie jest to nowość, wszystko jest bardzo proste i od dawna znane, ale jak mówi popularne powiedzenie: to, co zapomniane, jest stare, a to, co zapamiętane, staje się nowe. Ten przepis pochodzi od mojej babci.
Wielu z nas zapewne wie, że dania rybne są niezwykle dobre dla ludzkiego organizmu, ponieważ zawierają nieskończoną ilość minerałów i rzeczy, których potrzebuje ludzkie ciało. Człowiek musi jeść różnorodne potrawy i ryby przynajmniej kilka razy w tygodniu.
Tym razem zrobiłam kotlety rybne, myśląc, że uda mi się oszukać dzieci, ponieważ zwykle nie jedzą ryb, tylko wędzonego łososia, ale cóż... Nie udało mi się i mój mąż i ja musieliśmy zjeść te łatwe do zrobienia, idealnie miękkie kotlety rybne z bułką tartą.
Dla tych z Was, którzy mają ten sam problem z dziećmi (mówię o niejedzeniu ryb), niedawno opowiedziałam, jak zrobić
kotlety rybne z marchewką, które moje dzieci zjadły, co było jak cud!:)